Täpp modellisaatest: ka meie Meelisega teeme paremaid pilte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp - Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson ei väsi üllatamast.
Tipp ja Täpp - Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson ei väsi üllatamast. Foto: Jelena Rudi

Sel nädalavahetusel olid Tipp ja Täpp aktsioonis. Staarreporter Mari-Leen Albersil ja staarfotograafil Meelis Tomsonil oli kavas fotosessioon.

«Nimelt oli Meelise teenus ehk pildistamine auhinnaks Kiili moeshowl. Nii seadsimegi sammud laupäeva hommikul Kiili, kus pildistasime Birgit Kooli loomingut,» kirjutab Albers oma blogis.

«Sorry maan, Peeter Paan, aga meie pildid said paremad kui modellisaate igavused kuubis! Me ei teinud küll ühtegi sarnast asja, mida seal tehtud on, aga näiteks hüppe pildid on isegi oma jõudu kasutades paremad, kui need Kristiine keskuse laealused pildid,» leiab Täpp.

Miks siis modellisaate pildid heal tasemel pole ning Mari-Leenu hinnangul kõvasti Ameerikas tehtud saate omadele alla jäävad ega mingit nn wow-efekti ei tekita? «Võib-olla on põhjus selles, et Eesti saates pole fotosessioonidele kaasatud modellide juhendajat, kes suunaks neid nägemaks kaamerapildis kunstilisemad välja,» teab Täpp, kuidas paremaid fotosid saada.

«Eelmisel korral Arne Niit justkui midagi sarnast teha proovis, aga vist ei tulnud nagu väga välja...,» arutles Albers.

Ülevaadet Meelis Tomsoni fotodest näeb siit (Mari-Leen Albersi blogi) ning siit (Meelis Tomsoni blogi).

Kõnealused ja Täpi sõnul igavad pildid olid kolmandas modellisaates, kui modellidel tuli poseerida toiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles