Liis Lemsalu: aasta ilusama artisti auhind on omamoodi huvitav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus. Liis Lemsalu.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus. Liis Lemsalu. Foto: Jelena Rudi

Eesti popmuusika auhinnagalalt Kuldne Plaat koju läinud aasta ilusaima artisti auhinnaga Liis Lemsalu nimetab tunnustust omamoodi huvitavaks.

Seda, et müügiedu järgi Liis tabelis rekordimurdjana ei esine, teadis lauljatar ka ise. «Plaat on ju müügis olnud möödunud aasta lõikes üksnes ühe kuu,» märkis Lemsalu.

Ka ei tunne Liis pettumust, et muusika asemel tema välist ilu hinnati. «Pettumust ei ole kunagi, alati on tore kui tunnustatakse, vahet pole mille eest. See on ka päris huvitav auhind pälvida, ja ei tunne, et peaksin kurb olema. Niikuinii sellisel auhindade jagamisel hinnati natuke teistmoodi - vaadati statistikat ja müügiedu,» rääkis superstaar Liis Lemsalu Elu24-le.

Liisi debüütalbumil on aga lauljatari enda sõnutsi läinud üllatavalt hästi. «Need eesmärgid, mis meil olid, on juba ammu ületatud - müük on olnud edukas,» on lauljatar rahul.

Praegu on Lemsalu tegus Tallinn Music Week’il. «Esinen juba homme. Homme tulevad üldse väga ägedad bändid,» väljendab lauljatar oma ootusärevust. «Seal on nii mõnigi bänd, mida tahaksin ka ise live'is näha.»

Lisaks näeb Liisi laupäeval Club Holliwoodys koos Teele Viiraga, kus tüdrukud astuvad üles oma Girl-power'i projektiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles