Alphaville tõi tüli kahe festivali õuele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alphaville tõi tüli festivalide Retrolegend ja Õllesummer õuele.
Alphaville tõi tüli festivalide Retrolegend ja Õllesummer õuele. Foto: Wikipedia

Õllesummeri korraldajad teatasid täna välja saadetud pressiteates, et nädal aega enne festivali toimuv muusikasündmus Retrolegend kuulutas oma esinejate seas välja ka ühe õllefestivali peaesineja ehk legendaarse Alphaville’i.

Õllesummer teatas avalikkust Alphaville’i mitte esinemisest Retrolegendil enne, kui festival oma esinejad avalikustas.

Täna piletid müüki paisanud Retrolegendi korraldajad kuulsid Alphaville’i esinemisest Õllesummeril festivali korraldajatelt, sest ametlikus programmis seda seni veel välja hõigatud ei olnud.

«Retrolegendil olid kuni tänaseni kõik eelkokkulepped ansambliga Alphaville, välja arvatud tehnilise rideri kooskõlastus. Peale selle pidi Retrolegend ametlikult festivali avalikustama täna, reede õhtul kell 20:00. Piletilevi pidi antud informatsiooni samuti avalikustama reede õhtul, kell 20:00. Paraku jõudis info avalikkuseni enneaegselt meist sõltumata,» teatasid Retrolegendi korraldajad ametlikus pressiteates.

Ka said Alphaville’i managemendiga eelkokkulepped sõlminud Retrolegendi korraldajad bändi poolt ametliku äraütleva e-kirja alles täna päeval, milles teatati, et Alphaville tõepoolest nende festivalil ei esine, kuna on sõlminud juulis toimuva Õllesummeriga lepingu.

Õllesummeri meediajuhi Reno Hekkonensi sõnul tundub uskumatu, et aastal 2012 taolist «kauboikapitalismi» ette tuleb. «Õllesummer taunib taolist käitumist ning palub inimestel olla Retrolegendi suhtes valvas,» seisab festivali ametlikus teates.

Nii Retrolegend kui Õllesummer toimuvad mõlemad Tallinna Lauluväljakul ning seda vaid nädalase vahega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles