Britney Spearsist saab Ameerika teleshow «X-Factor» kohtunik?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: SCANPIX

Väidetavalt on Britney Spearsile pakutud 10 miljonit dollarit osalemaks Ameerika teleshows «The X-Factor» žüriiliikmena, kuid allikate sõnutsi pole lauljatar pakutud «piskuga» rahul.

Lauljatari finantsasjaajaja ning mänedžer Jason Trawick olevat juba mõnda aega pidanud läbirääkimisi talendisaate produtsentidega, krijutab Female First.

Ühe allika sõnutsi olevat Britney’le pakutud kosmilist summat, et see telesaate teisel hooajal žüriis osaleks, kuid lauljatar tahtvat veelgi suuremat töötasu - 16 miljonit dollarit.

Esimesel «X-Factori» hooajal tegid žüriis kaasa Simon Cowell, L. A. Reid, Nicole Scherzinger ja Paula Abdul, kuigi viimased kaks eemaldati järgnevalt, kuna saade ei saavutanud vaatajareitinguid, mida Simon oleks oodanud.

Väidetavalt on Simon nüüd lähenemas Britney’le. Ka olevat staaržüriiliige hiljuti Britney’st suisa vaimustunud ning usub, et lauljatar oleks ideaalne talendishow kohtunik.

Ta on koguni öelnud: «Ma arvan, et kui ta suutis säilitada oma pereelu karjääri tehes, mis on keeruline, siis selles saates kaasategemine oleks võrreldav jalutusega pargis.»

Ka Janet Jacksonile olevat pakutud kohtunikukohta, kuid viimane pidi pakkumisest loobuma eelseisva esinemiskava tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles