Vaata: Marta Vaarik hööritab peput uues muusikavideos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videost
Kaader videost Foto: Youtube

Ceremonial Perfection'i debüütmuusikavideos «Cymbols and Processes» teeb kaasa ka noor kunstihuviline skandaalitar Marta Vaarik.

Video on salvestatud detsembris 2011, režissöörideks on Ken Oja ja Anne Vetik ning Postproduction'i loonud Anton Toomere.

Muusikavideo idee kuulub Kenile ja Annele, kes otsustasid tavalisest metal-video tüüpkontseptsioonist pisut kaugemale mõelda ja lisada vürtsiks irooniat ja kitši, luues seoseid «popvideolikkust» parodeerides, mänguasjadeks mõned kulunud mallid.

Nimelt jäljendab video süžee tuhandeid pop-videosid, mida näidatakse meile igal kanalil - olgu selleks YouTube või MTV, ja kus mängus just need relvad, mida antud videoski näha. Seega nähtav pilt on justkui väike eksperiment ja väljakutse death-metal bändile, mis balansseerib siin ja sealpool Eesti piiri.

Peaosa videos on usaldatud Marta Vaariku kaunitesse kätesse. Fänni rolliks oli küll palju kandidaate, aga Marta kasuks rääkis just temast kiirguv energia. «Üks Maarjamaa lahedamaid tsikke,» ütlevad osalised ise. «Mitte igaüks ei oska nii naturaalselt hullu panna nagu Marta!»

...«Sellepärast, ei ole vaja seda videot väga tõsimeelselt võtta, me loodame, et inimesed saavad meie mõttest aru,» ütlevad Ceremonial Perfectioni kutid ise.

Eesti vene meloodiline death metal bänd Ceremonial Perfection on aastal 2007 asutatud grupp, mis lööb laineid nii Skandinaavias kui Ida-Euroopas, ning mille senine areng on üsna muljetavaldav.

Bändiliikmete keskmine vanus on alla 20, kuid bänd on tuuritanud Rootsist Poolani, sealhulgas seljataha jäänud edukas kahe- ja poolenädalane tuur Venemaal, kus soojendati Soome kuulsust Northerit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles