Miks Madonna Eestisse ei tule?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: TIMOTHY A. CLARY/AFP

Eile hommikul tegi suurkontsertide korraldaja Live Nation Entertainment teatavaks popmuusikakuninganna Madonna tänavuse kontserdituuri paigad, mis toob staari küll meie põhjanaabrite juurde Soome, ent Eestisse mitte.

Popmuusika suurkuju Madonna maailmaturnee «Madonna - Word Tour 2012» algab 29. mail Itaalias ja läbib Euroopas 20 riiki ning meile lähim kontsert toimub 12. augustil Helsingi Olümpiastaadionil, kuhu hakatakse pileteid müüma järgmisel nädalal, 14. veebruaril, kirjutab Õhtuleht.

«Seda peab Live Nation Entertainmenti käest küsima, see on nende otsus,» räägib Eesti suurimate kontsertide korraldaja BDG PR- ja turundusjuht Ilja Judeikin. Ta lisab, et BDGl on sel aastal plaanis Eesti rahvast üllatada mitme väärtkontserdiga.

Ilta-Sanomat märgib, et üheaegselt Madonnaga esineb 12. augustil Helsingis teinegi maailmakuulsus - Islandi lauljatar Björk. Viimane on muusikafestivali «Flow» peaesineja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles