Unistuste Bändi valiti viimase pillimehena Metsatöllu torupillimängija

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Õunapuu Metsatöllust
Lauri Õunapuu Metsatöllust Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänaseks on selgunud Raadio 2 Aastahiti auhinnagalal esineva Unistuste Bändi viies liige – muu instrumendi kategoorias osutus rahva lemmikuks torupillimängija Lauri Õunapuu Metsatöllust.

Sel nädal on publikul võimalus otsustada, kellest saab bändi laulja.

«Väga tore, kui inimesed näevad oma väljavalitute hulgas ka torupilli. Äkki mõned noored ei teagi, mis pill see on ning saavad Aastahiti auhinnagalal kuulda, mis häält torupill teeb,» arutleb Lauri Õunapuu võidu üle ja lisab: «Muusikule on selline ettevõtmine kindlasti väljakutse. Igal juhul põnev, mis välja tuleb – palju sõltub muidugi ka sellest, millist lugu me esitame ja kes saab lauljaks.»

Rahvamuusik Lauri Õunapuu saab võrdselt hästi hakkama kitarri, kandle, torupilli ja parmupilliga.

Hääletustabelis järgnesid Õunapuule mulluse Unistuste Bändi liige DJ Critikal, näitleja Peeter Oja, Paradise Crew's esinenud saksofonist Indrek Varend, DJ Paul Oja ja telemees Kristjan Jõekalda.

Rahva soovil on Unistuste Bändi klahvpillimängija Koit Toome, trummar Eimel Kaljulaid (Tuberkuloited), kitarrist Mihkel Mõttus (Bedwetters) ja basskitarrist Siim Usin (Paradise Crew).

Lauljat saab hääletada Aastahiti kodulehel pühapäeva õhtuni.

Unistuste Bänd esineb 3. jaanuaril 2008. aastal toimuval R2 Aastahiti auhinnagalal, kus selguvad aasta parimad laulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles