Cathouse'i seksika peomaratoni avab alatu jõuluvana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Cathouse
Ööklubi Cathouse Foto: Konstantin Purask

Rajude pidude kohana tuntud Cathouse alustab täna peomaratoni, mis kulmineerub uusaastaööl läbi kahe korruse peoga Black & Gold. Täna õhtul toimub Cathouse’is lumehelbekeste ja halbade jõuluvanade pidu Bad Santa ning homme kontrastne Black Cat & White Dog party.

Tänaõhtune pidu Bad Santa on segu seksikatest lumehelbekestest, ilutulestikust ja vahuveinist. Plaate keerutavad DJ Bell, DJ Baloo ja DJ Marc De Luigi.

Homne Blac Cat & White Dog pidu soojendab ette uusaastamöllu. House ja R’n’B-peo muusika eest kannavad hoolt Dj Deniss Karabljoff feat. DJ Snoopp
 ja DJ Valentine Black feat. DJ Briljant.

Prantsuse staar-DJ Defkut ja Taani tuntud plaadikeerutaja DJ Rahim hoolitsevad uusaastaöö Black & Gold peo muusika eest. Laval on glam-saksofonimängija ja keelpillide virtuoos, samuti go-go tantsijad. Läbi kahe korruse toimuval peol hoolitsevad vene stiilse muusika eest allkorrusel DJ Deniss Karabljoff feat DJ Snoopp. Riietuskoodiks on kuldne ja must või mõlemad koos.

Peoprogrammiga saab lähemalt tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles