Rabarocki passid tulevad müügile homme

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarock 2007 Järvakandis
Rabarock 2007 Järvakandis Foto: Mihkel Maripuu

Alates homsest, 1. detsembrist on kõikidel muusikasõpradel võimalik soetada endale Baltimaade suurima rockifestivali Rabarock 2008 kahepäevapass.

Soodushind 450 krooni kehtib kuni detsembrikuu lõpuni. Esimesed esinejad kuulutatakse välja uue aasta alguses. Rabarock avab suve 13.-14. juunil 2008 Järvakandis.

«Rabarocki fännide rõõmuks tulevad soodushinnaga festivalipassid taas müügile juba detsembris, et inimesed ei peaks jõulukingiga pead vaevama,» räägib festivali korraldaja Kristo Rajasaare.

«Jätkame valitud teed tuua Järvakandi festivalimurule kokku rockikaleidoskoop erinevatest maailma nurkadest ja žanritest.»

Igal aastal on spetsiaalselt Rabarocki jaoks kokku tulnud ka mõni kodumaine legendaarne kultusbänd – Tõnis Mägi & Muusik Seif, Rosta Aknad, Onu Bella Band, Mr. Lawrence. Tänavu külastas festivali ligi 13 tuhat inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles