Kadrioru kunstimuuseum esitab väljakutse filmihuvilistele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubitsejate ja rahavahetajate templist väljaajamine.
Kaubitsejate ja rahavahetajate templist väljaajamine. Foto: Kadrioru kunstimuuseum

Kadrioru kunstimuuseum kutsub filmihuvilisi gümnaasiumiealisi noori osalema põnevale konkursile, milles raames tuleb anda uus elu üle-euroopaliselt olulisele kunstinäitusele «Bosch&Bruegel. Ühe maali neli jälge».

Võistlus seisneb maalil «Kaubitsejate ja rahavahetajate templist väljaajamine» (pildil) kujutatud hetkede, olukordade või detailide lavastamises. Filmi žanr on vaba – fantaseerida võib animatsioonist dokumentaalideni. Osaleda saab nii kooliklassis või huviringis juhendaja käe all valminud töödega kui ka omal käel tehtud filmidega.

Neile, kel filmitegemiseks teadmisi ja vahendeid napib, pakub Nukufilmi Lastestuudio konkursi raames võimaluse osaleda Kadrioru kunstimuuseumis toimuvates animatsiooni töötubades.

Parimate tööde näitamiseks ja osalejate tunnustamiseks korraldab muuseum maikuus filmipäeva, kus vaadatakse ja analüüsitakse konkursile saabunud töid ning autasustatakse parimate filmide autoreid.

Konkursi peaauhinnaks on reis Kopenhaagenisse tutvuma Taani Rahvusgaleriiga ja osalema Taani Rahvusgalerii noortegrupi töötoas.

Täpsem info SIIN ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles