Galerii: eksklusiivne käsitööehete kollektsioon MAKE YOUR I.D. Rumoursis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 2. detsembril toimus Talinna Lounge Rumours`is käsitööehete kollektsiooni MAKE YOUR.I.D. ja kaunite soengude by Denis Kovalenko presentatsioon.

„Kui sa armastad üht lille, mis elab tähe peal, siis sellest piisab: vaatad öösel taevast ja tunned end õnnelikuna. Ja ütled endale: „Ühel nendest tähtedest elab minu lill...“
 

Väike Prints, Antoine de Saint Exupéry

Eksklusiivne käsitööehete kollektsioon  MAKE YOUR I.D.- lt  ACCESSORIES  by Vlassoff,  "Winter Flower" on  loodud top-stilistide Igor Zahharovi ja Denis Kovalenko ning akssessuaaride studio Vlassoff meistrite kuldsete käte koostööst.

Iga selle kollektsiooni ese on  ainulaadne ja kordumatu, teist samasugust te ei leia

MAKE YOUR I.D. ACCESSORIES sarja ehted on aksessuaarid juustele, samuti sõled ja käevõrud.

Nende valmistamisel on kasutatud poolvääriskivimeid (tiigri silm, mustad ja valged pärlid, kvarts), Swarovski kristallid, klaashelmed, looduslik siid, pits, samet ja mink.

Kaunistades end sellise aksessuaariga,  Надев такой аксессуар, rõhutate oma individuaalsust ning Teid ümbritsevad võlu ja pidulik meeleolu! Ja mis veel, kui mitte lilled lisavad naisele võlu ja täiuslikkust?..

MAKE YOUR I.D.  ACCESSORIES  by Vlassoff ehteid saab osta vaid MAKE YOUR I.D. salongide kauplustest!

"On ainult kaks võimalust elada oma elu. Esimene – nagu imesid poleks olemas. Teine – nagu ümberringi oleks kõik imesid täis."
 

Albert Einstein

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles