Video: Vaata, millised emotsioonid saab kaasa tantsutähtede kleitidega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kolmanda saate telgitagused; Marko Kiigajaan ja Kati Toots.
Tantsud tähtedega kolmanda saate telgitagused; Marko Kiigajaan ja Kati Toots. Foto: Tiit Mõtus

Pühapäeval, kohe pärast finaali panid tänavused naistantsutähed oma lemmikkleidid heategevuslikule oksjonile.

See on tantsijate isiklik panus abi vajavate laste aitamiseks.

Kati Toots pani oksjonile kaks kleiti. «Esimene oli rumba kleit, mis oli ka selle väikese atraktsiooni ajal seljas ja ei rebenenud,» viitas naine efektsele trikile, milles tants algas tema jaoks lausa Kanal 2-e lae alt alla keerlemisega. «Teine kleit on tango kleit, mis läheb müüki,» lisas ta. Mõlema kleidiga saab lisaks kaasa ka palju häid emotsioone, mis Katit tantsupõrandal saatsid.


Samas kleite ei pea ostma ainult tantsijad. «Lasin need õmmelda selle mõttega, et saaksin hiljem ka neid tegelikult kasutada. Kuna tulekul on erinevad peod, siis algselt käis peast läbi see mõte, et ma saan neid võib-olla mingile üritusele selga panna,» soovitas Kati soetada kleit näiteks firma jõulupeol kandmiseks.

Kuna kleidid on hinnalised ja õmmeldud väga kvaliteetsest materjalist, siis loodab naine need maha müüa kõrge hinna eest, et panus heategevusse võimalikult suur oleks. Lisaks ütles naine Elu24-le, et kui kellelegi jäi tantsusaatest silma hoopis mõni muu tema seljas olnud kleit, siis võib temaga lahkelt ühendust võtta.

Oksoniga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles