Beatrice: mind on keeruline šoppama ajada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatrice
Beatrice Foto: SCANPIX

Modelliagentuuri omanikul ja kohviku nAnO kaunis perenaine Beatrice rääkis Buduaarile välja paar oma saladust.

Kui palju raha kulutad kuus kosmeetikale ja riietele?

Tegelikkuses ei kuluta ma kosmeetikale peaaegu midagi, sest kõik vajalikud tooted saan kaubamärkidelt, mida ise reklaamin. Paar korda aastas ostan lemmikdeodorante, puudri, uue huuleläike või huulepulga (enamasti Chanelilt). Valmisriideid ostan harva, selles suhtes pakuvad mulle rohkem huvi jalanõud. Kleite aga armastan õmmelda lemmikõmbleja juures enda disaini järgi.

Mis oli su viimane ost?

Derhy kleit ja sedagi ainult sellepärast, et tegin stilistikat ühele ajakirja Hooaeg moeseeriale. Muidu on mind üsna keeruline poodi šopingule ajada, enamasti leian uusi ja huvitavaid asju, mida ka ise soetan, töö käigus, tihtipeale on nendeks mingisugused erilised aksessuaarid.

Kui tihti juhtub nii, et sa ei plaanigi šopingutuurile minna, kuid piiludes poodi sisse ja märgates midagi, mis väga meeldima hakkab, saad aru, et kui seda nüüd ära ei osta, hakkad hiljem kahetsema?

Pigem vastupidi, enamasti mõtlen just, et ongi tore, et ostmata jäi!

Milline naistegarderoobi kuuluv detail on sinu jaoks sellel talvel asendamatu?

Ma ei tahaks midagi soovitada, sest kõik moodsad ajakirjad on sellest juba kirjutanud. Ütlen vaid seda, et sellel talvel on eriti populaarne karusnahk. Samuti tahaksin ära märkida seda, et moekalt ja stiilselt riietumine on alati teretulnud, kuid peamine on ikkagi riietuda ilma järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles