Strippar-Marco: Kazaky poisid on glamuuridiivad kuubis

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Übersexikad Kazaky`d Rumours`is 18.11.11
Kohal oli loomulikult ka guudi seksuaalhaussi viljelev Marco Tasane
Übersexikad Kazaky`d Rumours`is 18.11.11 Kohal oli loomulikult ka guudi seksuaalhaussi viljelev Marco Tasane Foto: Jelena Rudi

Vapustavad ja skandaalselt kuulsad Kazaky poisid panid ilusad inimesed õhku ahmima 18. novembril Tallinnas lounge-restoranis Rumours.

«Paar Tartu breikarit oli Kazaky`dest nii vaimustatud, et ma mõtlesin, et mis ma seal Tartus passin, tulen ka vahelduseks head seltskonda ja glamuurseid inimesi nautima,» pajatab tikk-kontsadel poiste etteastest sillas Strippar-Marco.

«Pilet oli muidugi natuke kallis, 50 eurot... Koht oli samuti nii suurejooneliste esinejate jaoks väga väike. Ikkagi neli hüpertantsijat laval!

«Esinejad olid ülipainduvad, glamuuridiivad kuubis! Kuulsin enne nende esinemist, et jahe ja värskete  aroomidega segatud õhk pidi saali nende jaoks toodama spetsiaalselt, sest muidu diivad  lavale ei tule...»

«Ma ei kahetse, et Tartust kohale tulin, sest etteaste oli supervinge!»

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles