Iirimaal elavad eestlased löövad saareriigi siniseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti – Iirimaa Euroopa meistrivõistluste play-off mängud toimuvad reedel, 11. novembril Tallinnas A. Le Coq Arenal ning teisipäeval, 15. novembril
Eesti – Iirimaa Euroopa meistrivõistluste play-off mängud toimuvad reedel, 11. novembril Tallinnas A. Le Coq Arenal ning teisipäeval, 15. novembril Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti jalgpalli fänniklubi Jalgpallihaigla juht Tarmo ’Kojamees’ Kruusimäe loodab, et eestlased eelseisval reedel oma olemasolust ikka märku annavad.

«Kui Tallinnasse tuleb 2000 iiri fänni ning nende armee vallutab Tallinna linna rohelise värvi ja oma häälekusega ja kui eestlastel pole midagi vastu panna, siis oleks ikka häbiväärne küll.»

Siit tekibki küsimus, kas Eesti on õigustatult sellel n-ö lävel astumaks finaalturniiri.

«Kas siis, kui see peaks juhtuma, et Eesti pääsebki finaalturniiri, kas eestlased on ikka valmis sama väärikalt oma jalgpallureid toetama?» küsib Kojamees.

Kojamehe sõnul on kokkuvõttes tegemist täiesti positiivse ja normaalse aktsiooniga, mis peaks olema täpselt sama tavapärane nagu jõulude ajal kuuse tuppa toomine.

Jalgpallihaigla hoiab ühendust ka eesti kogukonnaga Iirimaal, kes samuti sinisärklaste aktsioonist osa võtab ja Atlandi ookeani saareriigi siniseks lööb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles