Kas sulle meeldiks, kui sinu elukaaslane oskaks stripp-tantsu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar Dea Sumin peomelus
Strippar Dea Sumin peomelus Foto: facebook/läbupildid

Mehed, kas teile meeldiks, kui teie elukaaslane omandaks stripp-tantsu oskused ja korraldaks teile õhtuti selliseid etendusi, mis jäävad kauaks meelde? Selgub, et üha enam naisi julgevad spordiklubides toimuvatest stripp-tantsu kursustest osa võtta. Kui palju siis erineb stripp-tants striptiisist?

Striptiis on sõna, mille kuulmine paneb kihistama nii noori, kui vanu. Selle erootilise tantsu päritolu üle on palju vaieldud. Arvatakse, et see tants võis olla populaarne juba iidsetel babüloonia aegadel ehk siis ligi 2000 aastat enne meie ajaarvamist. Tõsisemad tõendid viivad meid aga umbes 400 aasta tagusesse aega.

Tänapäev on aga tabude murdmise aeg. Nii otsivad ka täiesti tavalised koduperenaised enda ellu vaheldust, mis muudaks suhet tugevamaks ning õpetaks enda keha paremini tundma.

Stripp-tants sobib suurepäraselt neile, kes pole oma kehaga sinasõbrad. Stripp-aeroobikaga kaasneb ka suur ports enesekindlust.  Seega pole striptiis juba ammu enam prostitutsiooni varjatud vorm, vaid hoopis haarav loominguline tegevus.

Tänapäeval sooviksid paljud tütarlapsed oma armastatud inimese jaoks selgeks õppida stripp-tantsu ning kindlasti ei leidu ka ühtegi meest, kellele ei meeldiks vaadata, kuidas naine muusika saatel lahti riietub.

Kas sulle meeldiks, kui sinu elukaaslane omandaks stripp-tantsu oskused?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles