Kati Toots avaldas Elu24’le tantsušõu tagamaad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tähtedega» kolmas saade; Kati Toots
«Tantsud tähtedega» kolmas saade; Kati Toots Foto: Tiit Mõtus


Ekstreemsusi armastav Kati Toots otsustas tantsusaatesse veidi elevust tuua, laskudes Kiigajaani käte vahele otse Kanal 2 stuudio lae alt.

«Saade on vaid üks kord aastas ja no on tore kui keegi toob tantsu ajal lilli või midagi, aga kõigele lisaks võiks ju natuke ekstreemsust ka olla,» arvas Kati.

Kuna naine armastab ringi kihutada nii lumesaani kui ATV-ga ja nende masinate šõusse pikkimine oleks ilmselgelt võimatu olnud, siis otsustati publiku ette toodud numbri kasuks. Esialgu oli naisel plaan lihtsalt köie otsast alla tulla, kuid tänu perekond Vaherile jõuti visuaalselt märksa elegantsema ja põnevama numbrini.

«Mul on hea meel, et kõik hästi läks,» rõõmustas Kati pärast saadet. Jõu- ja ilunumbrid nõudsid temalt ka veidi ohvreid. «Praegu ma valu ei tunne, aga homme ilmselt voodist ei tõuse,» ütles Kati Toots vahetult pärast saadet oma väiksematele venitustega seotud valukohtadele viidates.


Samas ei anna aeg pikka arutust ning järgmine trenn ootas Markot ja Katit ees täna. «Pingutame selle nimel, et kohtunikelt häid punkte saada,» oli naine rõõmus tunnustuse üle, mida jagasid kohtunikud paarile kõrgete punktide näol.

Vaata Kati ja Marko tantsu allpool olevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles