Peogalerii: Samantha Fox küttis eesti naised kuumaks

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Diskostaar ja 1980ndate popikoon Samantha Fox andis reede õhtul peale 12-aastast pausi überseksika kontserdi Tallinna uues kontsertklubis Apollo.


Korduvalt 1980te alguses briti kõmulehes The Sun ja meesteajakirjas Playboy sensuaalsete fotoseeriatega esinenud Samantha Fox sai üleöö kuulsaks 1986. aastal megahitiga Touch Me (I Want Your Body).

Suurbritannia ühe enimpildistatud kuulsuse lauljakarjäär on mõningaste vahedega kestnud siiamaani. Tema suurimateks hittideks kujunesid peale Touch Me-d Nothing’s Gonna Stop Me Now ja I Surrender (To The Spirit Of The Night), mis kõik tulid esitlusele ka pöörasel klubiõhtul Apollos.

Seitse stuudioalbumit ja kaks Greatest Hits’i välja lasknud Samantha Fox on peale lauljakarjääri osalenud mitmetes filmi- ja teleprojektides Euroopas ja USAs ning tulnud julgelt välja ka "kapist" ning tunnistanud avalikult oma naistelembust.

Samantha suutis ka oma Tallinna esinemisele kohale meelitada hulgaliselt seksikaid naisterahvaid, kes ei hoidnud oma tundeid Samantha ega omasooliste suhtes vaka all.

Kiika pööraseid peopilte!

ALLA 18-AASTASTELE KEELATUD!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles