Charlie Sheeni «telematuseid» vaatas 28,7 miljonit ameeriklast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: SCANPIX

Charlie Sheeni «lahkumist» sarjast «Two and A Half Men» vaatas USAs 28,7 miljonit inimest, mis on selle 2003. aastal eetrisse jõudnud sarja vaatajarekord.

Üheksas hooaeg algas Sheeni tegelase Charlie Harperi matustega, kirjutab BBC.

Harper hukkus Pariisis metrooõnnetuses. Samas astus vaatajate ette uus tegelane Walden Schmidt, keda kehastab Ashton Kutcher.

Sheen vallandati sellest sarjast selle aasta märtsis pärast seda, kui ta produtsente kritiseeris. Väidetavalt oli näitleja enne seda juba pikka aega narkootikume tarvitanud.

«Two and a Half Men» varasem vaatajaterekord pärineb 2005. aasta maist, kui vaatajaid oli 24, 24 miljonit. Sarja vaatab keskmiselt 13 – 15 miljonit ameeriklast.

See, kuidas Sheeni tegelane lahkub ning kuidas Kutcheri tegelane ilmub, hoiti produtsentide poolt saladuses.

Vaatajad nägid Sheeni tegelase «matustel» osalesid ta endises tüdruksõbrad ning kihlatu, kes paljastas, kuidas mees suri.

Kutcher mängib selles sarjas internetiga miljonäriks saanud ärimeest Walden Schmidt, kes tahab enesetappu teha. Kuid siis ostab ta Sheeni mängitud tegelasele Harperile kuulunud maja.

Kutcherit sai sarja üheksanda hooaja avaosas näha alasti. Kriitikute sõnul oli Kutcheri etteaste paljutõotav ning ta võib päästa selle sarja lõpetamisest.

«Kutcheri etteaste oli väga hea, peaaegu sama hea kui Sheeni oma sarja algusaegadel,» sõnasid kriitikud.

Nad lisasid, et Kutcher tõi misantroopsesse ja misogüünsesse sarja pehmust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles