Kati Toots läheb tantsusaatesse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots
Kati Toots Foto: Tõnu Kruusimäe

Sotsiaalsaate «Kodutunne» produktsioonitiimis toimetav Kati Toots tegi endale eelmisel reedel oma 30. sünnipäeva puhul kingituse – ta läheb seltskonnatantsu õppima.

See sobib justkui valatult, sest väidetavalt on Kati saanud kutse ka Kanal 2 uue hooaja menusaatesse «Tantsud tähtedega», kirjutas Kroonika.

«Kui tantsima palutakse, siis ma ei taha enam muretseda, et kuidas ma ikka liigun ja astun – ja ega ometi mitte varba peale!» rääkis Kati Toots.

Naine on ka varem üritanud tunde võtta, jõudis aga vaid kolm korda tunnis käija, kui ettevõtmine aja nappuse tõttu katki jäi.

Kati küll kummutab kuuldused, et teda on tantsusaatesse kutsutud, lisab aga, et kui teda kutsutaks televaatajate rõõmuks tantsupõrandat tuliseks quicksteppima, ei välista ta, et lähebki.

Kanal 2 väitel tegeletakse praegu osalejata otsimise, kuid kindel ettepanek on tehtud vaid siiski paarile üksikule inimesele – mistõttu on ka Kati Tootsi osalusest vara rääkida.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles