Anatoli Tafitšuk: ma pole Janus Põllust lahjem mees!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli Tafitšuk
Anatoli Tafitšuk Foto: Kaader videost

Anatoli Tafitšuk otsustas pärast kolleeg Jan Uuspõllu uue tüki esimest avalikku läbimängu kutsuda kokku ka enda tulised poolehoidjad.

Spetsiaalselt fännidele korraldatud Anatoli uue etenduse «Minu hind?» kaks eksklusiivset eeletendust toimuvad 11. ja 12. juulil Kinos Sõprus algusega 16:00. Kohtade arv on piiratud!

«Pärast Jani edukaid tüki esimesi avalikke läbimänge saime aru, et oleks ülekohtune jätta Anatoli fännid eeletenduse privileegist ilma, seetõttu saavad valitud silmapaarid näha monotükki «Minu hind?» kahel päeval kinos Sõprus,» lausus Monoteatri juht Karl Kermes.

«Minu hind?» on tempokas, ootamatute lavaliste, tekstiliste ja tehniliste lahendustega noore mehe arutlus tema kui inimese näitlejaväärtusest tänases maailmas. Etenduse lavastaja on Andrus Vaarik, kelle käe all on Monoteatris valminud koos Mati Undiga Jan Uuspõllu Ürgmees» ja «Isa.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles