Hard Rock Laager tähistab juubelit

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herald
Herald Foto: Herald.ee

1.-2. juulil Vana-Vigalas toimuva Hard Rock Laager 2011 festivali peaesinejaks on Inglismaalt pärit doom-metal’i suurnimi My Dying Bride.


Juba kakskümmend aastat tegutsenud ja tervetele generatsioonidele eeskuju andnud kollektiivi tuntakse kui üht omanäolisemat meloodilise doom-death’i bändi.

Festivalilavadel kohtab neid äärmiselt harva ja harukordne võimalus bändi näha avaneb laagri teise festivalipäeva südaööl.

Eesti raskeimalt rokkiv festival Hard Rock Laager toimub tänavu kümnendat korda.
Tänavuse festivali esinejate nimekirja on kinnitatud My Dying Bride (Inglismaa), Napalm Death (Inglismaa), Rotting Christ (Kreeka), Mnemic (Taani), Moonsorrow (Soome), Herald, Catafalc, Revolver, Thy Disease (Poola), Axegressor (Soome), Sanctimony (Läti), Tolmunud Mesipuu, Ketikoerad, Forgotten Sunrise, Semargl (Ukraina), Ceremonial Perfection, Kurjam, Necro Strike, Metsatöll, Zorg, Nihilistikrypt ja Emerald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles