Galerii: Põlva Intsikurmus tervitati suve kõva peoga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suve alguse pidu Põlva Intsikurmu lauluväljakul.
Suve alguse pidu Põlva Intsikurmu lauluväljakul. Foto: Taavi Kottise

Reede õhtul toimus Põlva Intsikurmu lauluväljakul tõeliselt kuum suvealguse pidu, mis tõi kokku palju Lõuna-Eesti rahvast.

Peo avas kauni kontserdiga Helen Adamson, kelle lugu „Kas Sa tead“ oli möödunud talvel Eesti raadiotes üks populaarsemaid lugusid. Samuti esines üritusel eurolaulik Getter Jaani, kes pani rahva tõeliselt kõvasti kaasa elama.

Õhtu kulminatsioonina astus aga lavale Läti hetke üks kuumemaid meesartiste Lauris Reiniks, kelle tuntumad hitid on „Ma jooksen“ ja „Es Skrienu“. Kuigi mehe jaoks oli see esimene esinemine Eestis, on ta salvestanud koos Luisa Värgiga romantilise loo „Linnamuinasjutt“.

Üritust vedas TV3 tele-show’st „Eesti otsib superstaari“ tuntud Imre Saarna, kes andis õhtu juhtimise kõrvalt väikese kontserdi.

Südaööl läks kontsert sujuvalt üle meeletuks vahupeoks. Parimat klubimuusikat mängisid tre.ee DJd Siim Pohlak, Lenny LaVida, Keven K, Chriss Vee ja Hendrik Hollo.

Vaata, kuidas tervitati suve Lõuna-Eestis!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles