Esimene «Suvereporter» läheb eetrisse Kihnu Virve õuelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suvereporter» läheb eetrisse.
«Suvereporter» läheb eetrisse. Foto: PM/SCANPIX BALTIX

Täna kell 20 läheb eetrisse selle suve esimene «Suvereporter». Kanal 2 uudistemagasini suvine avalöök jõuab eetrisse Kihnu saarelt. Saatejuhina astub Tanel Talve kõrval üles ka legendaarne laulumemm Virve ise!

Selle suve märksõnadeks ongi Eestimaa kaunid kodud, kus «Suvereporterit» võõrustavad vahvad pered. Ilusaid kohti ja põnevaid inimesi jagub juba avanädalal küllaga.

Ka «Suvereporteri» tavapärane välistuudio on saanud uue kujunduse. Eesti vaadatuima aia märksõnadeks on sel suvel taaskasutus ja öko.

Mõistagi on «Suvereporter» kohal ka suvistel suurüritustel alates Rabarockist kuni augustikuiste öölaulupidudeni.

Samuti hakkab «Suvereporter» andma ülevaateid sellest, kuidas elavad ja töötavad eesti noored suvises Ameerikas. Reportaaže tehakse ka Itaaliast, sest juba juuni algul seisab Eestil ja Itaalial ees jalgpallimatš.

Tunnine «Suvereporter» on Kanal 2 eetris esmaspäevast reedeni kell 20. Laupäeval ja pühapäeval vahetab «Suvereporteri» välja pooletunnine «Suvereporter+», mille algusaeg on samuti kell 20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles