DJ Footon: kui oleksin tahtnud tappa, oleksin südamesse pannud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Footon "Võsalaul 2011" auhinnagalal
DJ Footon "Võsalaul 2011" auhinnagalal Foto: Kanal 2

Eile õhtul toimunud Võsalaul 2011 finaalis lõi stuudios laineid ka Tartumaalt pärit Mart Aomets ehk DJ Footon, kes ei hoidnud end tagasi ning avalikustas, et ta on oma endise elukaaslase uut meest noaga pussitanud. Sama mees on ka varem televisiooni pääsenud, kui ta oma kolme sõbraga 2009. aastal Elvas metalli varastas.

DJ Footon osales konkursil lauluga «Mis tegi haiget».

Mart Aomets ei hoidnud end tagasi ka siis, kui Võsalaulu Kanal 2 stuudios salvestati. Pealtnägijate sõnul muutus Mardi kõnnak päeva edenedes üha ebakindlamaks ja kogu salvestuse aja saalis ta pingiridade vahel toole kolistades ja saate tegemist segades.

Mida ebakindlamaks muutus samm, seda kuraasikamaks muutus ka noormees ise. Ja kui Peeter Võsa tema käest elukaaslase kehtestatud lähenemiskeelu kohta küsis, siis ei hoidnud DJ Footon end loomulikult tagasi.

«Andsin sellele uuele t****e nuga! Andsin nuga!» praalis Footon. «Mäletan, et andsin vennale nuga, aga ma tean täpselt, et ma ei tahtnud teda tappa. Muidu oleksin ju talle südamesse pannud! Tüüp sai lihtsalt kuradima kätte!»

Kõigest hoolimata lõppes Võsalaulu finaal Footoni jaoks õnnelikult, sest tema laul jäi võistlusel teiseks ning ta võitis endale uhke ja uhiuue kitarri.

Sama kuraasikas mees on ka varem televisiooni pääsenud, kui ta 2009. aastal koos sõbraga Elvas metalli varastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles