Danel Pandre: Eesti Muusikaauhinnad 2018 kõige suuremaks üllatajaks on...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & Danel Pandre
Tanel Padar & Danel Pandre Foto: Erlend Štaub

Eesti Fonogrammitootjate Ühingu juhatuse liige Danel Pandre rääkis uudistesaates «Reporter» täna avalikustatud Eesti Muusikaauhinnad 2018 nominentidest ning valgustas suursündmuse telgitaguseid. 

Tänavune Eesti Muusikaauhinnad gala, mis tähistab 20 aasta juubelit, tuleb suurem kui kunagi varem –  Saku Suurhalli püstitatakse lausa kolm erinevat lava, show üllatab silmapaistvate tehniliste lahendustega ning spetsiaalselt selleks õhtuks loodud erinumbritega esineb paarkümmend populaarset artisti nii popi, roki kui folgi valdkonnast, nende seas ka läbi aegade legendaarseimad muusikud.

«Sellel aastal on kõige vingem punt Miljardid, keda zürii on arvanud parimaks viies erinevas kategoorias. Kindlasti ei jää sellele alla ka folk-pop ansambel Trad.Attack!, kellel on neli võiduvõimalust,» lausus Pandre saates. «Edasi tuleb üllatavalt pikk nimekiri muusikutest, kellel on kolm nominatsiooni. Nendeks on Tanel Padar, Ivo Linna, Liis Lemsalu, Erki Pärnoja ja Arop,» loetles Pandre. «See annab väga hea ülevaate sellest, et meie muusika on väga mitmekülgne. Võib küll öelda, et tänavu on hiphopi ja elektroonilise muusika võidukäik, aga siiski need suured nominatsioonihulgad näitavad, et tehakse ja tunnustatakse palju erinevat muusikat,» rõõmustas Eesti Fonogrammitootjate Ühingu juhatuse liige.

«Sellel aastal on minu jaoks kõige suuremaks üllatajaks Ivo Linna. Tema on hea tõestus sellest, et kunagi ei ole liiga hilja teha väga head muusikat. Tal on põhimõtteliselt eluks ajaks hitid olemas. Aga vanameister on teinud väga vägeva albumi ja selle üle on mul väga hea meel.» 

Vaata Eesti Muusikaauhinnad 2018 nominentide nimekirja ja Danel Pandre täispikka intervjuud siin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles