Simon Cowelli kinnisideeks on valge värv

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: AP / Scanpix
Muusikamoguli ja talendiotsingusaadete kohtuniku Simon Cowelli vend Tony paljastas, et telestaari kinnisideeks on valge värv, mida ta eelistab nii riietuses kui oma kodu sisustuses.
«Valge värv on Simoni kinnisideeks,» vahendab Femalefirst staari venna sõnu. «Ta maja mõjub hüsteeriliselt, kuna selle juures on kasutatud 30 erinevat tooni valget!»

«See algab esimese korruse marmorpõrandaga ning üles minnes muutub see teistsuguseks valgeks,» kirjeldas Tony. «Ta pole kunagi eriti värve hinnanud – ja sama käib ka tema moetaju kohta!»

Staari vend lisas, et tegelikult on Simon Cowell lahke mees, kes ei sarnane sugugi oma õela ja küünilise ekraani-imagoga.

«Kolme aasta eest kulutas Simon meie ema 80. sünnipäeva tähistamiseks 250 000 naela (umbes viis miljonit krooni – toim.) Ta rentis Londonis asuva Savoy hotelli ning lasi ema sõbrad autodega kõigist riigi nurkadest kohale sõidutada. Lisaks teeb ta palju heategevuslikku tööd.»

«Raha oli Simoni jaoks juba väga noorena tähtis – mäletan, et kuueaastasena pesi ta taskuraha saamiseks naabrite autot!» lõpetas teletähe vend.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles