Kristel Orasmäe puhus tänavasportlasi koondavale liidule elu sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Orasmäe asutas koos sõpradega Eesti Tänavaspordiliidu
Kristel Orasmäe asutas koos sõpradega Eesti Tänavaspordiliidu Foto: Erakogu

Eelmine aasta oli rulataja Kristel Orasmäe jaoks suurte muudatuste aeg, sest neiu hakkas aktiivselt tegelema ka Eesti Tänavaspordi Liidu arendamisega.

Liit loodi küll juba 2009. aastal, kuid esimeseks reaalseks ettevõtmiseks sai Solarise alumise korruse põrandapinnale suure rulatamiseks sobiva vineerist basseini ehitamine, kirjutas Sportland Magazine.

«Elasin mõni aeg Küprosel ja mõtlesin, mida ma oma eluga teen. Kuna armastan rulatamist väga, siis tahtsin, et keegi korjaks selle teema Eestis üles, sest siin ei toimu ju mitte midagi. Meil puuduvad isegi Eesti meistrivõistlused tänavaspordis,» räägib Kristel. Nii otsustaski ta ise haarata härjal sarvist ning puhuda tänavasportlasi koondaval liidule elu sisse.

Tänu Kristeli aktiivsele tegutsemisele toimuvad tänavu augustis esimesed Eesti meistrivõistlused. Liidu suuremad eesmärgid on aga eestlaste viimine välismaistele võistlustele ja siinse tänavaspordi tugev arendamine. Nii tuleb näiteks rajada korralikud harjutusvõimalused, sest Eestis puudub suur ja hästi välja arendatud sise-skatepark, kus rulapoisid ja -tüdrukud saaksid oma oskusi lihvida.

«Siiani olen seda liidu rida ajanud üksinda. Paar kuud tagasi võtsin juhatusse Hannes Paldroki, kes on väga aktiivne organiseerija ja noor lahe semu. Temaga koos me nüüd kõike teemegi. See on minu elu ja töö ja hobi, kõik kokku. Tuleb palju tuleb ja teeb nii palju, kui jaksab, aga teha tahaks palju,» lausub Kristel lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles