Miks Nicole Kidman unustas Emmy kõnes tänada oma kaht vanemat last?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman ja Keith Urban
Nicole Kidman ja Keith Urban Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Nicole Kidman, kes võitis oma osatäitmise eest sarjas  «Suured väikesed valed» Emmy, on langenud kriitikatormi alla, kuna oma tänukõnes jättis näitlejanna mainimata oma kaks vanemat last. 

Austraalia näitlejanna tänas kõnes pisarsilmil oma abikaasat Keith Urbanit ja nende kaht tütart 9-aastast Sunday´d ja 6-aastast Faith´i. 

Nicole Kidman tütarde Sunday ja Faith´iga / Scanpix
Nicole Kidman tütarde Sunday ja Faith´iga / Scanpix Foto: SCANPIX

 «Mul on kaks väikest tüdrukut - Sunday ja Fait ning mu armas Keith. See on teile,» sõnas näitlejanna.

Inimesed on aga jahmunud, sest Kidman jättis mainimata oma vanemad lapsed 24-aastase Isabella ja 22-aastase Connori, kelle ta koos eksabikaasa Tom Cruise´iga adopteeris.

Tom Cruise ja Nicole Kidman /Shooting Star/Sipa USA
Tom Cruise ja Nicole Kidman /Shooting Star/Sipa USA Foto: Shooting Star/Shooting Star/Sipa USA

Näitlejanna pole juhtunut kommenteerinud, aga arvatakse, et kuna lapsed jäid pärast lahutust isaga, pole neil oma emaga suuremat kontakti. Nimelt kuulub Tom Cruise saientoloogia ususekti, mille liikmed sellest väljaastujaid väga karmilt kohtlevad. 

Nende reeglite kohaselt peavad n-ö jääjad katkestama lahkujatega igasuguse suhtluse, sest vastasel juhul ähvardab ka neid väljaviskamine. Kas see on aga Kidmani ja tema laste jahedate suhete põhjuseks, pole aga ametlikku kinnitust leidnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles