Imeline! Selle Eesti stilisti tähelend sai alguse Lily Allenist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marian Eespäev
Marian Eespäev Foto: Instagram

Marian Eespäev on karismaatiline naine, kes on tegutsenud viimased üheksa aastat stilistina Londonis, ent nüüd otsustanud tulla kodumaale rätsepaks õppima, vahendab edasi.org

Tundub, et väikeses Eestis on pead tõstmas tugev moeloojate generatsioon, kes teevad suuri tegusid ning kelle jaoks piirid on väljakutseks.
Marian Eespäev räägib edasi.org antud intervjuus, kuidas tema kirg moe vastu sai alguse juba nõukogude ajal, mil tal oli võimalus kanda teistsuguseid ehk Soomest tulnud riideid. 
Mariani professionaalne stilisti elu sai alguse aga ühel konkreetsel päeval, kui oli alustanud tööd teenindajana Vietnami restoranis, keeldudes kandmast sealset kohustuslikku rõivastust, milleks oli must T-särk. Kuna Marian sai erandi kanda ainsa töötajana erariideid, jäi ta silma Inglise poplauljannale Lily Allenile:

"Lily Allen pöördus koos oma koostööpartneriga mu poole teatades, et nad on kaks nädalat meie restoranis söömas käinud selleks, et jälgida, mis mul seljas on. Nad küsisid, kas ma tahaksin nende uude projekti stilistiks tulla. Nii sai alguse minu päristöö stilistina. Hakkasin personaalselt tema  Lucy in Disguise butiigi kliente nõustama."

Pikemat artiklit loe edasi.org vahendusel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles