Šokeeriv: Taylor Swift kustutas oma sotsiaalmeedia tühjaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: SCANPIX

Reede õhtul alustas popstaar Taylor Swift oma sotsiaalmeedias korralikku puhastustööd. Nii põhjalikku, et järgi ei ole jäänud peaaegu midagi.

27-aastane noorte tüdrukute iidol kustutas oma Instagrami, Twitteri ja Tumblri kontodelt kogu informatsiooni, ning ka Facebookist ei näe tema tegevuse kohta pärast 2015. aasta lõppu jälgegi, vahendab Daily Mail.

Paljud fännid on paanikas. Osad kardavad, et staar on sotsiaalmeediast tüdinud ja vajab sellest pausi. Teised spekuleerivad, et Swift valmistub suure pauguga uut albumit välja andma. 

Tema Instagramis, mida jälgib lausa 102 miljonit inimest, on praeguseks lihtsalt tühi leht.

Foto: Instagram

Selline käitumine on kummaline, kuna kustutatud informatsiooni taastada ei saa ja tema rekordarv laike lähebki kaduma. Samuti ei jälgi Swift ka ise sotsiaalmeedias enam kedagi. 

Ainuke leht, mis arusaadavalt puutumatuna püsib on Youtube, kus staar endiselt oma muusikat jagab. 

Ka mitmed teised kuulsused nagu Justin Bieber, Swifti rivaal Kanye West, Chrissy Teigen ja Lindsay Lohan on varasemalt oma kontosid kustutanud. Peamiselt selleks, et avalikust elust veidi tagasi tõmbuda ja uut jõudu koguda.

Taylor Swift kohtusaalis
Taylor Swift kohtusaalis Foto: JEFF KANDYBA/REUTERS

Taylor Swift tõmbus tegelikult avalikkuse eest tagasi juba mõne aja eest siis, kui ta hiljutise käperdamisskandaali keskmes oli. Kuid paljud fännid näevad seda dramaatilist žesti pigem kui midagi ootusärevat, et midagi suurt võib kohe-kohe juhtuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles