Maailma populaarsemad salendavad dieedid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juices from Blueprint Cleanse. Cleansing
Juices from Blueprint Cleanse. Cleansing Foto: EVAN SUNG/NYT

Eks me kõik soovi aeg-ajalt natuke saledamad välja näha, ent mõned viisid selle saavutamiseks lähevad küllaltki ekstreemsustesse. Toome välja mõned huvitavamad.

Üks kõige kuulsamaid kiirdieete on n-ö Beyonce dieet, mis hõlmab vett koos vahtrasiirupi, sidrunimahla ja cayenne´i pipraga ja ei midagi rohkem. Beyonce võis küll selle abil filmirolli jaoks alla võtta kuid eriti jätkusuutlik selline dieet just pole.

Söedieet. Arvatakse, et söel on toksiine väljutav mõju, aga tegelikkuses väljutab see ka eluks vajalikke mineraale. 

Beebitoidu dieet. Mõned toitumiskavad lubavad beebitoidu dieedil kaotada kuni 5 kilo nädalas kuid tegelikkuses on tegemist pigem veekao näol tekkiva ajutise lahendusega.

Palvetamise dieet. Palveta ja kilod kaovad! Oleks see vaid nii lihtne!

Kapsasupi dieet. Kaal võib küll ajutiselt langeda, aga sellega kaasnevad küllaltki ebameeldivad kõrvalnähud.

Vatitupsudieet. Mahlas, vees või muus vedelikus leotatud vatitupsud peaksid alla neelates kõhtu täitma. 

Küpsisedieet. Söö vaid kuus kuni üheksa küpsist päevas ning kaalunumber peaks vähenema. Tegelikkuses põhineb seegi dieet vaid kaloridefitsiidil. 

Jää dieet. Selle toitumiskava järgi tuleb päevas mäluda umbes liiter jääd, mis pidavat energiat põletama. Brainfreeze igatahes garanteeritud!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles