Aeg lendab: Victoria ja David Beckham tähistavad 18 pulmaaastapäeva!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham ja Victoria Beckham
David Beckham ja Victoria Beckham Foto: Instagram

David Beckham ja Victoria Beckham tähistavad täna enda 18 kooseluaastat, jagades armsaid pildimeenutusi sotsiaalmeedia vahendusel.

Paar kohtus aastal 1997 jalgpallimängu sõpruskohtumisel, kui David mängis Manchester United´i ridades. Victoria Beckham (Adams) nautis sellel ajal veel Spice Girls´i tähelendu. 

 

I love you ✨Kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Aasta hiljem teatas paar, et on kihlunud. 4. juulil 1999 abiellusid noored Iirimaal Luttrellstown Castle´s. 

Victoria ja David kasvatavad nelja last. Brooklyn Joseph (18), Romeo James (14) Cruz David (12) Harper Seven (6). Poegade Brooklyni ja Romeo James´i ristiisa on muusik Sir Elton John ning ristiima näitlejanna Elisabeth Hurley.

 

Elton John / Scanpix
Elton John / Scanpix Foto: SCANPIX
Liz Hurley / Scanpix
Liz Hurley / Scanpix Foto: SCANPIX

Victoria on ühes intervjuus rääkinud abikaasa Davidi kohta, et tegemist on tema hingesugulasega, kellega nad üksteist täiustavad. «Ta inspireerib mind iga päev - olles nii suurepärane isa kui abikaasa. See kuidas ta käitub meie lastega ja see, kuidas ta minusse suhtub, on imetlusväärne.» Kuigi Victoria on rääkinud, et nad on ranged lapsevanemad, on ta maininud, et nende lapsed on kindlasti õnnelikud. Väga viisakad, aga rõõmsad lapsed, vahendab Hello Magazine.





 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles