Imeline Anne Veesaar sai 60 ja paljastas nooruslikkuse saladuse: ma ei söö saia! (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti üks säravamaid näitlejannasid, seriaalist Õnne 13 Marena tuntud Anne Veesaar tähistab täna oma 60 aasta juubelit. Teledaamile soovis õnne ka Elu24. 

Anne Veesaare sõnul ei ole täna tähtis tema sünnipäev, vaid asjaolu, et ta astub üles lavastuse «Pärast proovi» esietenduses. «Esietendus on täna kõige tähtsam. Sinna tulevad minu sõbrad ja pere ning sünnipäeva tähistan nendega hiljem,» sõnab Elu24-le Veesaar, kes reipal häälel õnnitlused vastu võtab. 

Seda, kuidas 60-aastaseks saanud Anne küll nii hea välja näeb, küsivad paljud televaatajad. «No saladusi ei tohi ju välja rääkida, aga seda ma võin öelda, et ma olen lõpetanud lisakalorite söömise. Ma ei söö üldse saia,» paljastab näitlejanna, kes lisaks lisakalorite vältimisele, on õppinud mitte põdema. «Veel 10 aastat tagasi ma põdesin kõige pärast, kuigi kõik laabus. Ma täna ütleksin endale, et «lõpeta juba see põdemine».»

Kuigi näitleja tunneb end täna kindlamalt kui kunagi varem, oli naise häälest esietenduse eel ärevust kuulda. Etenduseks aitavad teda ette valmistada rituaalid. «Eks meil neid rituaale aegade jooksul on ikka tulnud: jalaga tagumikku löömine ja kõik kuradile saatmine,» naerab Veesaar, kes lisaks etendustele sooviks teha filmi, filmi ja veel kord filmi. 

Anne Veesaar astub üles lavastuses «Pärast proovi».

 Vaata säravat galeriid Annest läbi aegade!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles