Jennifer Lopez jagas ilunippe ja videot endast ILMA meigita!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez arrives at the People's Choice Awards at the Microsoft Theater on Wednesday, Jan. 18, 2017, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Jennifer Lopez arrives at the People's Choice Awards at the Microsoft Theater on Wednesday, Jan. 18, 2017, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Foto: Scanpix/AP

Jennifer Lopez on ka ilma meigita imekaunis!

47aastane näitleja ja laulja näitas fännidele, milline ta enne kontserdi andmist välja näeb. “Ma istun siin, pole soengut, meiki ega midagi. Valmistun lihtsalt vaimselt end ette, andmaks endast kõik!” jagas Lopez enda mõtteid.

Tema parim ilunipp on piisav uni. Ideaalis magab ta öösel 9 või 10 tundi, ent alati olgu uni vähemalt 8 tundi pikk. Lisaks leiab ta, et ilu tuleb seestpoolt. “Tuleb hoida enda hinge, keha ja vaimu. Usun meditatsiooni – kui oled õnnelik, kiirgub sinust ilu,” mõtiskles imekaunis laulja. Loe pikemalt ajakirjast Hello!

Getting ready for show night... #jlovegas #allihave #letsgetit

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles