Fokin leiab kunstnikust Jane värvid üles

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"STIILIPÄEVIKU" muutuja Jane
"STIILIPÄEVIKU" muutuja Jane Foto: Stiilipäevik

 

Tänases «Stiilipäevikus» saab tagasihoidlikust Janest lahe ja värviline naine, sest Ženja Fokinil ja Anu Saagimil õnnestub tumedate toonide seest üles leida kunstnikust muutuja värvikas boheemlaslik joon.

 

Enne «Stiilipäevikut» pole 32-aastane kunstnik Jane Remm oma välimusele suurt tähelepanu pööranud ning tal puudub isegi riidekapp! Rõivad, mis üksiku nagi otsas ripuvad, on tumedad ja tagasihoidlikud. Fokin ja Saagim asuvad tegutsema ja Jane puhkebki õitsele.

«Ma olen muutusega väga rahul ja eriti tunnustan Ženja Fokinit. Minu jaoks on see positiivselt üllatav, kui hästi oskab Fokin just mulle sobivaid riideid leida ja valikut kombineerida.» Jane meelest on kõige suurem muutus seotud tema soengu ja prillidega. «Sellist varianti pole mul varem olnud ning sõbradki leiavad, et näen väga hea välja,» lisab Jane.

 

«Stiilipäevik» on TV3 eetris täna kell 20.00.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles