Galerii: «Kannu Kõrtsi Staar 2008» võitja selgunud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kannu Kõrtsi Staar 2008» finaal
«Kannu Kõrtsi Staar 2008» finaal Foto: Meelis Tomson

Neljapäeval, 9. oktoobril, selgus superfinaali jäänud kahe lauljanna vahel see ainus ja õige «Kannu Kõrtsi Staar 2008» - Kairi Trigub.



Superfinaliste Kairi Trigubit ja Annika Väälmad hindas žürii koosseisus: «Tantsud tähtedega» saatejuht Mart Sander, fotograaf Indrek Galetin, ärimees Aivar Riisalu ja saate «Laulud tähtedega» lauluõpetaja Maiken.

Kuna žürii hääled jagunesid pooleks, anti otsustusõigus rahvale ning nõnda kroonitigi Kannu Kõrtsi parimaks lavastaariks Kairi.

Lisaks parima laulja tiitlile sai võitja auhinnaks ka puhkuse kahele Egiptuses reisifirmalt TopTours. Teise koha omanikku Annikat pärjati aga mitmete kuninglike iluhooldus pakettidega.

Elu24.ee toimetuse lemmikuks valiti finalist Anna Punder, kes kahjuks ise üritusel ei viibinud, kuid õhtujuhid lubasid talle auhinna üle anda.

Õhtu pärlina esines enne võitja väljakuulutamist laulja Luisa Värk, kes sai tuule tiibadesse üle-Eestilisest laulustaari võistlusest «Eesti otsib superstaari».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles