Sexpomm Merle Palmiste monoetendus jõudis DVD-le

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Palmiste monoetendus jõudis DVD-le
Merle Palmiste monoetendus jõudis DVD-le Foto: Comedy Productions

Eesti Draamateatri näitleja Merle Palmiste monotükk „Kuidas dresseerida meest ehk Ahvist inimeSeks“ esietendus juba 2007. aastal, selle kirjutas Peep Pedmanson ja lavastas Andrus Vaarik. 2013 salvestati see lugu baar-restoranis Chicago ning ilmus nüüd müügile ka DVD-l.

Selle esitlus-etendused toimuvad Eesti suuremates linnades, pärast lõppu jagab Palmiste soovijatele autogramme.

28.01 TALLINN RAHVUSRAAMATUKOGU kell 16

02.02 TARTU ATHENA KESKUS kell 19

05.02 RAKVERE TEATER VÄIKE SAAL kell 16

07.02 VILJANDI SAKALA kell 19

08.02 PÄRNU KONTSERDIMAJA KAMMERSAAL kell 19

Foto: Comedy Productions

Me saame kuulda kogu tõde sellest, mis siis ikkagi ahvist inimese tegi – kas töö või hoopis miski muu, millele viitab juba pealkiri.

Äratundmisrõõmu leiavad kindlasti nii teatraalid kui ka need, kes haruharva publiku hulka satuvad. Laval on ju ikkagi Eesti seksikaimaks valitud ja mitmetest seriaalidest tuntud Merle Palmiste.

Pettuda igatahes ei tule, vaimustuda võib aga küll – niivõrd elulised ja mõistetavad on näited meie igapäevaelust, mis ette kantakse. Palmiste mängib siin üksinda nii naisi, kui mehi, enamasti  ikka koomilise alatooniga.

Näitlejal on see juba viies kord Komöödiateatri sildi all esineda, varem on ta seda teinud muusikalis „Chicago“ (2004) ning komöödiates „Sanatoorium“ (2005), „Elu parim puhkus“ (2007) ja „Spioon Venemaalt“ (2009). Nende lavastuste pildigaleriid saab näha ka DVD-ümbrisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles