Piltuudis: Eesti tuntuima naiskulturisti Inna Uiti ja tema eksootilise elukaaslase lembehetk Eesti Kulturismi pidulikul aastagaalal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tuntuima naiskulturisti Inna Uit`i ja tema elukaaslase Gregory De Matteo lembehetk ei jäänud märkamatuks Eesti Kulturismi 50ndale aastapäevale pühendatud pidulikul aastalõpugaalal.

Foto: Stanislav Moshkov / Bravo!

Inna Uit (51) on Eesti läbi aegade edukam naiskulturist

Inna on lõpetanud Jõhvi 6. keskkooli ja Kohtla–Järve Meditsiinikooli. Koolitüdrukuna tegeles kergejõustikuga. Kulturismi hakkas harrastama aastal 1989, tulles juba järgmisel aastal Eesti absoluutseks meistriks. Samal aastal tuli naine ka toonase Nõukogude Liidu absoluutseks meistriks.

Peale Meditsiinikooli lõpetamist töötas Inna viis aastat Rakvere Keskhaiglas ja polikliinikus medõena. 1992. aastal suundus ta Kadrioru Tervisekeskuse ja klubi Reval–Sport treeneriks. Hiljem sai temast professionaalne tantsija ja personaaltreener.

2002. aastal ütles Inna Uit Õhtulehele, et ei taha oma tegemistest ei nüüd ega edaspidi sõnagi rääkida ning kadus seejärel mõneks ajaks avlikkuse eest.

Sama aasta kevadel tegi Uit kaasa Vadim Naumovi tantsutrupi erootika-show’s ja töötas kolm kuud Oslo striptiisiklubis. Norrast naastes selgitas Inna, et tööots aitas tal vabaneda võlgadest, mis tal jõusaalitreeneri 3000 kroonise palgaga elades siginesid, ning korteriostuks raha korjata.

Samas kinnitas Uit ühes teises intervjuus, et ei tantsi stripiklubides ainult raha pärast. “See meeldib mulle. Pealegi on see tants, see ei ole prostitutsioon. Katsuda ei tohi. Kui keegi tahab, tuleb käega eemale lüüa,” rääkis Inna oma Norra töökogemustest.

Hetkel elab naine juba aastaid sama katuse all koos oma ema ja itaallasest kallima Gregory De Matteoga ning tegeleb loomadega

Endine atleet Inna Uit on suure südamega naine. Kas te teate kedagi, kes oleks iga hetk valmis aitama igat elusolendit, kes on hädas? «Kõige hullem ongi, kui kedagi päästa ei saa...,» kurtis värvikas naine möödunud aastal Naistelehe veergudel.

Kuid milline näeb siis välja Inna elu 21 looma, itaallasest mehe ja emaga?

Inna Uit kurtis seltskonnaveergudel, et tema elu on üks suur koristamine! "Alustan ühest otsast, kui teises otsas on jälle segamini. Aga sassis kodu meid ei sega, sest rõõm loomadest on suurem, kui laitmatult korras maja."

Ka Inna ema Antonina vajab abi. "Ema on mulle väga kallis ja muidugi oleme temaga väga sarnased loomaarmastuse tõttu. Ema toas elab praegu ainult hamster, sest teised loomad nõuavad ikka rohkem hoolt. Hamster ema ei sega, ainult jookseb oma rattas."

"Teised loomad on maja peal laiali. Kes teisel korrusel, kes õues, kes linnurõdul, kes jookseb vabalt ringi. Mõnda looma tuleb olude sunnil kinni hoida, näiteks metsikuid või haigeid," pajatas suur loomasõber.

Foto: Viktor Burkivski

Nüüd ilmutas Inna Uit end üle tüki aja taas avalikkusele, koos eksootilise elukaaslasega, Eesti Kulturismi pidulikul aastagaalal. Vaata nunnusid pilte paarikesest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles