Moefotograaf Toomas Volkmann – kaduma läinud arst ja lavaka-diplomiga näitleja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moefotograaf Toomas Volkmann
Moefotograaf Toomas Volkmann Foto: Erakogu

Barhoppers Live neljandas saates kohtub saatejuht Priit Oks Eesti tuntuima moefotograafi, Toomas Volkmanniga. Vaata saadet Facebookis neljapäeva õhtul kell 20.00

Elukutseid nagu arst, näitleja ja fotograaf ühendab vähe. Üks neist vähestest elementidest on tänane tippfotograaf Toomas Volkmann. Kuidas ta ühe või teise valdkonna lähedusse sattus või miks ta need prestiižsed elualad seljataha jättis, on küll aastate jooksul paljudele ajakirjanduse kaudu teadmiseks saanud, kuid kindlasti kuuleb neist saatest põgusalt ka homme.

Ja miks ka mitte! Sest vaid Toomas teab, milliseid ühisjooni saab nende kolme ala vahel vedada. Või õigemini, viie eluala vahel - nimelt on huntkriimsilmalik Toomas käe valgeks saanud lisaks ka telemaastikul «Eesti Tippmodelli» saate žüriiliikmena ja sisekujundajana.

Moefotograaf Toomas Volkmann ja Beatrice
Moefotograaf Toomas Volkmann ja Beatrice Foto: Erakogu

Mida fotograaf moemaailma telgitagustest või elust fotokunstnikuna arvab või millised projektid talle lähiajal uusi ametikatsetusi võiksid tuua, sellest juba homme õhtul Barhoppers Live`is.

Sedakorda kohtub Priit oma külalisega Sigmund Freud Baris. Vaata saadet juba täna siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles