Barbershop – keeluala naistele?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Stone
Roland Stone Foto: Erakogu

Mis koht on barbershop ja miks naised sinna oodatud ei ole? Priit ja Roland räägivad neljapäeval kell 20.00 Barhoppers Live`is.

Sotsiaalmeedia saatesarja Barhoppers Live kolmas saade läheb Facebookis otse-eetrisse juba homme, neljapäeval. Sedakorda on saatejuht Priit Oksa külaliseks barbershop Rude Rats üks omanikke ja barbereid, Roland Stone. 

29aastane stiilne meeskodanik Roland, kes on muuhulgas tuntust kogunud bändimehena kollektiivides JUUR ja Kannabinõid, on täna tegev barbershop Rude Rats barberina. Aga see pole mõni lihtne salong ega eluala - lisaks juuksuri- ja habemeajamisteenuse pakkumisele on Rude Rats tuntud kui koht, mille lävepakust naised üle astuda ei või. Või kui, siis vahel harva - maskuliinsusest pakatav salong aga ei tegele siiski diskrimineerimisega, vaid pakub meestele kohta, kus päris omi jutte ajada ja lõug või peanupp just selliseks lihvida, nagu süda lustib.

Tahad teada, millest mehed naiste keelualal räägivad? Või kuidas barber-teenuse turg Eestis elab?

Vaata homse saate otsesalvestust kell 20.00 Facebook-live vahendusel siit

Saade toimub sedakorda bistroo-restos Frank - nagu ikka, on kõik oodatud salvestusele kohapeale kaasa elama. Facebook-live vaatajail on aga voli kirjutada hinge kriipivad küsimused saate otsevideo alla kommentaaridesse. Ägedamad küsimused võtab saatejuht Priit kindlasti ette!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles