Roald Johannson: mul pole õrna aimugi, mis elu Lasnamäel elatakse (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roaldi nädal
Roaldi nädal Foto: Kanal2

«Olgugi, et ma olen elupõline Tallinna poiss, siis ei ole mul tegelikult õrna aimu ka, mis elu siin elatakse,» tõdeb Roald Johannson Lasnamäe kohta enne oma avastusretke algust. 

Kui Lasnamäe oleks eraldi linn, saaks sellest hoobilt suuruselt teine linn Eestis, sest pealinna suurimas asumis elab rohkem inimesi kui Tartus. Lasnamäe kuvand on aga vastuoluline ja meediasse jõuab see sageli läbi negatiivse. Ent nagu avastab Roald Johannson Lasnamäge mööda käies, on sel paigal ka oma eksootiline ja lüüriline külg.

Eilses «Roaldi nädalas» näitas saatejuht, et Lasnamäel on uskumatul hulgal põnevat, kuhu mujal elav pealinlane naljalt ei satu ja paljud neist kohtadest on Roald Johannsoni sõnul avastamist väärt. Oma reportaaži käigus külastab ta turgu ja juuksurit, satub peole ja kirikusse ning poeb kohalike elanike kööki ja hinge.

«Roaldi nädal» on Kanal 2 ekraanil reedeti kell 20:30, kohe pärast «Kuldvillakut».

Saadet saad järele vaadata SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles