Elu24 video! Hõbenõela nominent KÄT: siit saab ainult kaugemale minna, see on hea tugi, kust edasi liikuda

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna esitleb Tallinn Fashion Week 2016 raames Hõbenõela galal oma sügiseselt mahedat ning retrost inspireeritud AW17 kollektsiooni moelooja Kätlin Kikkas ehk KÄT. Elu24 uuris vahetult enne proovi moelooja käest, kuidas valmistumine õhtuks läheb ning millised on tema tulevikuplaanid.

"Ausalt öeldes, esimest korda tunnen ma end päris rahulikult. Ma arvan, et see tähendab seda, et olen leidnud õige tee, õige asja," rääkis KÄT, et väike elevus on enne suurt show'd ikka sees. "Ma olen väga enesekindel sel korral. Tunnen end hästi ja mul on väga hea tugev tiim ka taga," lisas moelooja, et iga inimene on andnud endast maksimumi ja midagi väga valesti minna ei saa.

TFW: KÄT
TFW: KÄT Foto: Sandra Palm

Mida arvab Kikkas Hõbenõela moeauhinnale nomineerimisest?

"Ma arvan, et see tähendab seda, et järelikult minu looming on jõudnud inimesteni ja see, mida ma teen, läheb ikka korda," kommenteeris Kikkas, et see on tema jaoks nagu trepiastme valamine esimese betooniga. "Siit saab ainult kaugemale minna. See on hea tugi, kust edasi liikuda."

Kätlin kannab ka ise palju enda loomingut ning tema jaoks on tähtis, et riie peaks vastu. "Ma tunnen tõesti end mugavalt nendes asjades," lisas disainer, et tema looming on tõesti multifunktsionaalne ning sobib nii kontorisse kui peole.

Tulevikus plaanib moelooja täna õhtul esitletava kollektsiooniga ka välismaale liikuda. Vaata Elu24 videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles