Keerulised ajad pärast lahkuminekut: Brad Pitt avaldas poegadele pettumuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt ja Angelina Jolie.
Brad Pitt ja Angelina Jolie. Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS

Staarnäitleja Brad Pitti pojad said nädalavahetusel suure pettumuse osaliseks, kui isa neid ammu lubatud kontserdile ei viinud.

52-aastane staarnäitleja Brad Pitt, kes on praegu tähelepanu keskpunktis lahutuse tõttu 41-aastasest Angelina Jolie'st, on oma lastega pärast lahkuminekut väga vähe aega veeta saanud. Staar lubas 15-aastase Maddoxi ja 12-aastase Paxi viia Los Angeleses The Offspringi kontserdile, aga kahjuks mehe plaanid ebaõnnestusid.

Brad oli sunnitud kontserdile mineku ära jätma pärast seda, kui tema turvameeskond andis soovituse mitte minna.

"Brad avaldas oma vanematele poistele pettumuse, kui ta ei saanud neid viia vaatama oma lemmikuid punkbände, The Offspringi ja Sublime'i," rääkis allikas veebilehele HollywoodLife.com.

"Pax ja Maddox olid koos Bradiga nende Los Felizi kodus ning väga elevil, et isa viib neid võimasale show'le."

Bradi soov aga läks tühja, sest tema turvameeskond soovitas viimasel minutil kontserdile mitte minna. "Brad arvas, et on parim koju jääda ja see jättis poisid suurde pettumusse."

Allikate sõnul on lastel pärast ema ja isa lahkuminekut keerulised ajad ning nad püüavad uue olukorraga kohaneda ja aru saada, mis toimub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles