Galerii: stilist ja blogija Stella K. Wadowksy näitab sügistalvist Briti tänavamoodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti ühe populaarseima elustiiliblogi Stellarium autor Stella K. Wadowsky  annab meile väikese vihje selle kohta, mida trenditeadlikud moesõbrad sügisilmade saabudes kanda võiksid. Stellat inspireeris autentne tänavamood Briti elustiilibrändilt Superdry.

Kuigi sügis on värviküllane aeg, ei pea me kaua ootama tuuli, rõskust ja pimedust. Kuid siiski on sügises midagi, mis annab meile võimaluse seda nautida ja mängeldes läbi lehtede astuda. Mõistagi on need soojad kudumid, millesse on end lausa lohutav mähkida. Igati toredad on kõrge kaelusega kleidid, mis suvel ununevad ja sügisel nii aktuaalseks muutuvad. Taas on aukohal sooja voodriga nahktagid ja kõik need nutikad pusad, mille kapuuts salaliku tuule kinni püüab. Just need mõnusad rõivaesemed on ka Superdry uue trendikalt urbanistliku sügistalvise kollektsiooni keskmes.

Stiil ja modell: Stella K. Wadowsky
Stiil ja modell: Stella K. Wadowsky Foto: Meisi Volt

"Minu jaoks on sügis alati väljakutse. Eriti nõuab minult vaprust astuda õhtul pimedasse sügisesse, kus mind kostitab tugev tuul. Ometi otsustasime muuta ka sügisõhtud eriti meeldivaks," räägib elustiiliblogi Stellarium autor Stella K. Wadowsky. Stella lõi neli erinevat looki, millega julgustab astuda vastu sügisele ja võtta sellest viimast. "Meie pildiseeriad on kantud mõttest "Sügisõhtus on asju" ja need on pühendatud neile, kes otsivad endale sooje ja mugavaid rõivaid, milles märgata sügisõhtu mängulisust. Kuid enne, kui sügisõhtusse astuda, tuleb end soojalt riidesse panna. Superdry aitab selles küsimusel igal sammul," kinnitab Stella. 

Stiil ja modell: Stella K. Wadowsky
Stiil ja modell: Stella K. Wadowsky Foto: Meisi Volt

Värskes sügistalvises kollektsioonis paneb bränd rõhku kvaliteetsetele kangastele, põnevatele tekstuuridele ja kaunites sügistoonides värvigammale. Eriti naistekollektsioonis tõusevad esile põhjamaiselt väljapeetud urbanistlik stiil, mis on meisterlikult ühendatud toodete mugavuse ja funktsionaalsusega, ning brändile omane isikupäraste detailide rõhutamine, mis lisab autentsust ja meeldejäävust. 

Stiil ja modell: Stella K. Wadowsky
Stiil ja modell: Stella K. Wadowsky Foto: Meisi Volt

Nii naiste- kui meestekollektsioonis näeme ülitrendikaid bomber-jakke, aga ka alati moes olevaid trench-mantleid ning brändi klassikaks saanud kvaliteetseid nahktagisid ja -jopesid. Meestekollektsioon on muuhulgas inspiratsiooni saanud Briti legendaarsest mootorratturite stiilist. Ei puudu ka garderoobi kvaliteetsed baasesemed, näiteks brändi tuntud T-särgid, samuti ei pea pettuma sportliku rõivastuse eelistajad – valikut jätkub nii linnatänavale kui ka sportlikuks vabaaja veetmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles