«Saladused» täna: armuromanss tööpostil osutub alatuks farsiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»
«Saladused» Foto: Saladused

Täna kell 21:00 toob «Saladused» Kanal 2 ekraanile tõestisündinud loo tööpostil lahvatanud suhtest, mis tegelikult osutub kavalaks petuskeemiks.

Selle hooaja «Saladuste» lood kõnelevad pettustest, teadlikest skeemitamistest, kelmustest ja tüssamistest.  Nii on see ka tänase looga, mille peategelaseks on töösse sukeldunud arhitektuuribüroo omanik Susanna (kehastab Maarja Jakobson).

Eraelu on naisel jäänud tahaplaanile ning armastuseks pole Susannal olnud lihtsalt aega. Seda hetkeni, mil ta võtab tööle noore ja sarmika Robini (mängib Sander Rebane). Viimase CV näib olevat muljetavaldav, nii nagu ka Robini tähelepanu Susanna enda vastu. Õigeid sõnu valides paneb Robin töönarkomaanist naise tundma end taas noore ja seksikana. See ei jää märkamatuks ka kolleegidele, kelle kannatus katkeb hetkel, kui Susanna otsustab koosolekul suure projekti  anda juhtida just Robinile.

Iframe:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles