Hoia alt Traffic, keskealiste ärimeeste pop-rock bänd avalikustas oma esimese kuuma singli!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singli „Suurlinna tuled“ värske muusikavideo filmiti droonidega Tallinna kohal
Singli „Suurlinna tuled“ värske muusikavideo filmiti droonidega Tallinna kohal Foto: youtube.com

Sel nädalal avalikustas Olavi Otepalu oma uue pop-rock bändiga esimese singli «Suurlinna tuled», mille värske muusikavideo on filmitud droonidelt Tallinna linna kohal ja kõrghoonete katustel.

Foto: promo

Järgmise suurema sammuna loodab ansambel saada osa Eesti Laulu konkursist, mille jaoks on lugu juba välja valitud. Lähikuudel on valmimas ka Olavi Otepalu esimene täispikk sooloalbum.

«Meil on bändiga seoses ambitsioonikad plaanid. Olen juba aastaid hobi korras laulumeloodiaid lauasahtlisse kirjutanud, kuid muusikaäris läbi löömiseks tuleb asjaga ikka tõsisemalt tegeleda,» rääkis bändi solist Olavi Otepalu, kes on ühtlasi kõikide lugude muusika ja sõnade autoriks.

«Bändi repertuaar on valdavalt eestikeelne. Tänaseks on meil stuudios salvestatud kokku kaheksa lugu, mitu uut lugu on ettevalmistamisel. Lisaks küpseb plaan juba järgmise muusikavideo tegemiseks,» pajatab Otepalu. 

Indrek Luukas 
Indrek Luukas Foto: Stanislav Moškov/Saldo

Initsiatiiv bändiga tõsisemalt tegelema hakata tuli ettevõtja Indrek Luukaselt, kes on Olavi pikaaegne sõber ja aastate eest on mehed koos bändi tegemist varemgi katsetanud.

«Minu jaoks on lisaks ärile, millega ma igapäevaselt tegelen, enda erksana hoidmiseks äärmiselt oluline tegeleda ka millegi loomingulisega,» rääkis bändi toetaja ja kitarrist Indrek Luukas. «Sõbrad on naljaga pooleks öelnud küll – et eks see bändi tegemine üks keskea iseärasusi on, aga see on siiski eelkõige fun ja taustajõuna saan ennast hästi välja elada, ilma liigse stressita.»

Lisaks Olavi Otepalule, kes on bändi solist ja lugude autor ning Indrek Luukasele, kes astub üles rütmikitarril, kuuluvad koosseisu veel produtsent ja soolokitarrist Mikk Tivas ning trummar Ian Karell.

Foto: promo

Olavi Otepalu on enam kui kümnendi vältel tegutsenud haridusvaldkonnas juhtivatel positsioonidel näiteks Tallinna Euroopa Koolis, Rocca al Mare Koolis, Audentese Gümnaasiumis ja Saku Gümnaasiumis. Tallinna Euroopa Kooli käivitamist tunnustas Haridus- ja Teadusministeerium 2014. aastal tiitliga «Aasta Tegu» ja sihtasutus Innove tiitliga «Aasta Tegija».

Lisaks on Olavi töötanud avalikus sektoris erinevatel positsioonidel, neist kõige pikemalt EASis biotehnoloogia riikliku programmi juhina ning Haridus- ja Teadusministeeriumi juhtkonna juures. Olavi on omandanud magistrikraadi Tartu Ülikoolis sotsioloogia erialal.

Kitarriõpinguid alustas Olavi Taanis ning jätkas Tartu 2. Muusikakoolis klassikalise kitarri alal täiskasvanuõppes, kus ta õppis neli aastat. Tulevikus loodab Otepalu lisaks oma bändile teha koostööd ka teiste Eesti artistidega, kellele meeldejäävaid hitte kirjutada.

Bändi toetaja ja kitarrist Indrek Luukas on mitmete heategevuslike projektide toetaja sh Aadu Luukase missioonipreemia väljaandja. Lisaks kuulub Indrek Luukas Eesti Võrkpalli Liidu ja Taipoksi Föderatsiooni juhatusse. Indrek on töötanud Muuga sadamas Transiidikeskuse AS juhina. Ta on omandanud magistrikraadid Tartu Ülikoolis ärijuhtimise kui ka teoloogia erialal.

Foto: promo

Soolokitarrist Mikk Tivas on muusikamaailmale tuttav kui bändi Rising Sun laulja, kitarrist ja produtsent. Lisaks osales Mikk Tivas 2011. aastal saates «Eesti otsib superstaari». Bänd hindab väga kõrgelt Mikk Tivase oskusi produtsendina, kelle salvestustegevuse tulemusena on saavutatud heatasemeline heli.

Trummar Ian Karell omandas tuntuse 2016. aastal Eesti Laulu finaalis, kus ta saatis trummarina ja laulu ühe kaasautorina Kéa laulu «Lonely Boy». Lisaks on Ian Karell laulja oma bändis Horror Dance Squad, millega ta esines hiljuti tuhandete ees Wacken Open Air festivalil Saksamaal. 

Kuula lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles