Räppar Abraham on kutsutud EMA galale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennart Lundve(Abraham)
Lennart Lundve(Abraham) Foto: Internet

17. veebruaril Nokia kontserdimajas toimuva A. Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2011 ürituse pressiesindaja Reno Hekkonens lükkas ümber räppar Abrahami väite, et teda pole muusikaauhindade jagamisele kutsutud, ning kinnitas, et kõiki žürii valitud nominente koheldakse võrdsetel alustel.

«Me oleme Abrahamile tema produtsendi Jarek Kasari kaudu kutse esitanud ja kui Jarek ei ole nüüd talle seda edastanud, siis meie ei saa siin rohkem enam midagi teha,» ütles Hekkonens Õhtulehele.

Kired lõid lõkkele siis, kui meelelahutusärimees Peeter Rebane keelas räppar Abrahamil (Lennart Lundve), kes oma homosid kritiseeriva looga «Miski on lilla» Rebase välja vihastas, esineda kõigis BDG grupi klubides ning kontserdimajades, muu hulgas ka Nokia kontserdimajas.

Abraham kandideerib auhinnajagamisel aasta hiphopartisti kategoorias ja mis juhtub siis, kui ta auhinna võitma peaks?

«Kui ta peaks võitma, siis me peame edasi mingisuguse kuldse kesktee leidma ja seda asjaosalistega arutama. Me teame, et Peeter Rebane on tal keelanud avaliku esinemise oma kohtades, aga see ei tähenda, et Abraham ei võiks galale tulla külalisena,» selgitas Hekkonens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles