Urmas Eero Liiv vihastas Evelini saadet kritiseerinud Jõgeva peale: see lokkidega olevus visake sõbralistist välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Eero Liiv
Urmas Eero Liiv Foto: Liis Treimann

Kunstnik Sandra Jõgeva kirjutab oma veebiblogis, et käis Evelin Ilvese jutusaate publikus ning andis korraliku ülevaate sellest, mida saates näha saab ja kes on külalisteks. Korralike kriitikanooltega vormistatud postitus annab detailse ülevaate, kes on saate külalisteks ja millest tuleb juttu. Tehakse maha nii saate külalisi kui publikut.

TV3 programmjuht Urmas Eero Liiv reageeris blogipostitusele sotsiaalmeedias. «Kulge teletegijad! Kui teie sõbralistis on Sandra Jõgeva, palun visake ta sealt otsekohe välja! See lokkidega olevus kannab keelt tootmisprotsessis olevate saatesalvestuste kohta. Nii lihtsalt ei tehta. Saateid arvustatakse pärast seda, kui need on jõudnud vaatajateni,» teatas mees Facebookis.

Vastukaja mehe sõprade seas on aka erinev: kui osad leiavad, et see on saatele ainult hea promo, siis teised on nõus, et enne eetrisse jõudmist maha teha ei ole hea tava.

Sandra Jõgeva
Sandra Jõgeva Foto: MediaMarketing

Loe Jõgeva postitust «Evelini» saate kohta SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles