Michael Phelpsi kihlatu pihtumus: kohati ma jälestasin teda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK - AUGUST 28: Olympic swimmer Michael Phelps and model Nicole Johnson arrives at the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Ben Hider/PictureGroup) *** Please Use Credit from Credit Field ***
NEW YORK - AUGUST 28: Olympic swimmer Michael Phelps and model Nicole Johnson arrives at the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Ben Hider/PictureGroup) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA

Mehe number üks fänn! Kuulsa olümpiasangari Michael Phelpsi kihlatu Nicole Johnson paljastas oma suhte kohta kallimaga nii tõuse kui mõõne. 

Endine Miss California ja olümpiastaarist ujuja Michael Phelps on praeguseks õnnelikult kihlatud, aga naine pajatas, et nad on läbi elanud ka karme katsumusi.

«Kindlasti oli aegu, kus ma teda vihkasin,» vahendab Us Magazine Johnsoni sõnu aja kohta, kus paar aega-ajalt kohtamisel käis, aga püsivalt veel koos ei olnud. «Isegi kui ma teda jälestasin, oli ikka aegu, kui tahtsin temaga väga koos olla,» pihtis naine suhte keerulist minevikku.

Värske ema selgitas, et ja loobus oma unistuse tööst olla Formula One'i spordireporter, et ta saaks koos Phelpsiga olla. Siiski vajasid nad suhtesse pause, et kasvada kui individuaalid.

Hoolimata sellest, et naisest võib ühel päeval veel reporter saada, keskendub ta praegu perele ja emaks olemisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles